Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Tendals
Vela

Més de 80 Anys d'Experiència

Toldos Vela

Els tendals vela són una solució pràctica per cobrir espais, fent-los més confortables i protegint els ocupants de factors atmosfèrics com la pluja o el sol.

En MOÑITA oferim aquest tipus de tensat, especialment indicat per a particulars que permet donar ombra de manera elegant i assequible. Els tendals veles són estructures tensades, fetes en teixit impermeable, calat o amb certa elasticitat, de color a triar, la qual cosa permet obtenir espais frescos i evitar les acumulacions de pluja.

Contacti'ns

Poseu-ho en contacte amb nosaltres. Els nostres especialistes el podran assessorar per proposar-li la millor solució al seu projecte. Comptem amb més de 80 anys d’experiència en la fabricació de lones, confecció industrial, tendals, carpes i arquitectura tèxtil.

Líders en Solucions Industrials

Més sobre Toldos Vela

Confieu en el nostre bon fer, tal com ho han fet milers de clients satisfets amb el que fem.

A MOÑITA hem dissenyat, fabricat i instal·lat multitud de tendals vela en parcs infantils o places públiques i som coneixedors dels seus avantatges i particularitats de disseny. Se solen emprar per cobrir superfícies petites o mida mitjana, normalment no superiors a 100m2, habitualment sustentades en pals que poden ser exempts o anar lligats amb corretges metàl·liques. Poden emprar-se membranes microperforades o tipus mesh quan el que es persegueix principalment és la protecció solar o utilitzar membranes impermeables per protegir també de la pluja.

A més, a MOÑITA comercialitzem un altre tipus de tendal vela de forma rectangular retràctil, ideal per cobrir espais petits, de fins a 7m x 7m, al jardí o a la terrassa particular de l’ habitatge. Se sol instal·lar combinat amb sensor de vent.

Si té algun projecte en ment, contacteu amb nosaltres, estarem encantats d’assessorar-lo.

A més, a MOÑITA oferim un altre tipus de cobertes que són utilitzades en sostre i tancament perimetral. Són cobertes pensades per ser muntades i desmuntades amb facilitat i poca feina, ja que es desmunten molt sovint. Solen fabricar-se en peces no gaire grans, de fàcil maneig, que van unides entre si mitjançant tancaments estancs i solapes.

error: Contenido protegido!!