Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Façana
Tèxtil

Més de 80 Anys d'Experiència

Façana Tèxtil

La façana tèxtil és una de les solucions de l’arquitectura contemporània que oferim a MOÑITA. Consisteix a cobrir les façanes amb lona microperforada per al seu aïllament tèrmic amb el consegüent estalvi energètic i protecció.

Contacti'ns

Poseu-ho en contacte amb nosaltres. Els nostres especialistes el podran assessorar per proposar-li la millor solució al seu projecte. Comptem amb més de 80 anys d’experiència en la fabricació de lones, confecció industrial, tendals, carpes i arquitectura tèxtil.

Líders en Solucions Industrials

Més sobre Façana Tèxtil

Confieu en el nostre bon fer, tal com ho han fet milers de clients satisfets amb el que fem.

Els teixits instal·lats a la façana tèxtil poden ser de diferents tipus segons les necessitats de la mateixa. Tots ells són ignífugs, resistents enfront dels UV, suporten temperatures de -30 a +70 °C, 100 % reciclables i tenen una garantia de 5 a 10 anys.

A més, la instal·lació de la façana tèxtil és totalment flexible: els panells es canvien fàcilment i ràpidament i s’adhereixen a les formes específiques de cada façana, incloses les seves curvatures.

A MOÑITA realitzem el projecte complet: disseny, càlcul d’estructures, fabricació i instal·lació de la subestructura metàl·lica, fabricació i instal·lació de bastidors, retolació, entre d’altres.

El convidem que es posi en contacte amb nosaltres si necessita demanar més informació dels productes i serveis que tenim a la seva disposició.

error: Contenido protegido!!