Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Els nostres Clients

Els nostres clients han triat les nostres carpes, tensats, confeccions, cobertes tèxtils, lones, tendals, etc. per la CONFIANÇA que els inspirem. Ens avalen més de 80 anys d’experiència i projectes.

Clients de diversos sectors

Ells confien en Moñita

A MOÑITA els nostres clients ens han triat per la CONFIANÇA i FIABILITAT que els dona una empresa que sempre ha destacat per qualitat dels productes, pel disseny, pel suport tècnic, pel nivell de servei i per una relació qualitat-preu molt competitiva.

Líders en la indústria

Solucions per a la Indústria

Solucions a Mesura per cobrir diferents necessitats industrials

Carpa
Industrial

Disseny, fabricació, Venda i Lloguer de Carpes d' amples i alts especials, requisits especials de resistència, sostres pressuritzats. Magatzems temporals, naus desmuntables, carpes per a instal·lacions esportives, carpes per a esdeveniments, grans muntatges de carpes.

Solucions per a Aeronaútica

Projectes de confecció tèxtil i instal·lació per al sector aeronàutic. Posa al servei del sector aeronàutic el "know-how" de tants anys de treball en projectes de confecció industrial, coberta tèxtil, separació de naus, tensestructures, etc.

Fundes
Industrials

Envolupants Industrials i Fundes per a Maquinàries fetes a mida en polièster recobert de PVC, lona 100% impermeable, protecció contra raigs UV i resistent al desgavell.

Separació Tèxtil
de Naus

Som pioners en el disseny i instal·lació de tèxtil per a la separació de naus. Idoni per realitzar amb producció simultània o en ambients amb necessitats higièniques especials com alimentació, laboratoris.

Grans
Tendals

Confecció Tèxtil de grans tendals per a fires. Tendals gegants amb gran resistència que s'adapten a qualsevol dimensió d'espai i tipus d'esdeveniment.

Líders en carpes i arquitectura tèxtil

Més de 80 anys d'experiència

Som una empresa espanyola amb més de vuit dècades de trajectòria en la fabricació lones, lloguer i venda de carpes, arquitectura tèxtil i tendals. Amb oficines i tallers a Madrid, Salamanca i Canàries, comercialitzem i instal·lem a tota la geografia nacional.

error: Contenido protegido!!