Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Venda de
Carpes

Comptem amb la millor experiència en la venda de carpes

Venda de Carpes

A Moñita ens dediquem a la fabricació i venda de carpes industrials, així com carpes grans per a esdeveniments i celebracions o per a altres usos més permanents. Som fabricants donant servei d’instal·lació a tot Espanya.

Tant les nostres carpes en venda així com tots els nostres productes estan degudament homologats complint amb totes les normatives vigents.

A Moñita ens dediquem a la fabricació i venda de carpes industrials, així com carpes grans per a esdeveniments i celebracions o per a altres usos més permanents. Som fabricants donant servei d’instal·lació a tot Espanya.

Tant les nostres carpes en venda així com tots els nostres productes estan degudament homologats complint amb totes les normatives vigents.

Carpes per a Esdeveniments

Magatzems Temporals

Carpes per a Activitats Esportives

Grans Muntatges de Carpes

Carpa Industrial

Retolació de Carpes

Contacti'ns

Poseu-ho en contacte amb nosaltres. Els nostres especialistes el podran assessorar per proposar-li la millor solució al seu projecte. Comptem amb més de 80 anys d’experiència en la fabricació de lones, confecció industrial, tendals, carpes i arquitectura tèxtil.

Líders en Solucions Industrials

Més sobre Venda de Carpes

Confieu en el nostre bon fer, tal com ho han fet milers de clients satisfets amb el que fem.

Molts dels nostres clients requereixen de solucions urgents per circumstàncies de l’esdeveniment. Per aquest motiu comprar una carpa a Moñita és assegurar-se que quan arribin aquestes necessitats urgents tindràs una resposta urgent per ampliar aquesta carpa, instal·lar-ne una altra de similars característiques o simplement substituir peces o sostres per altres de nous. Gràcies al nostre coneixement del sector, la nostra disponibilitat d’ estoc i al nostre experimentat equip és possible el muntatge d’aquesta carpa urgent en un període de temps molt reduït, a qualsevol hora i en qualsevol lloc. Per això, Moñita Pulido és el millor lloc on comprar carpes per a esdeveniments a preus competitius.

 • Totes les nostres carpes compten amb un projecte tècnic visat pel Col·legi d’Arquitectes, on s’acredita que es compleixen les resistències conforme a normativa UNE EL 13782, o si és un projecte a mida conforme a les resistències específiques per a les quals hàgim hagut de calcular l’estructura.
 • Totes les nostres carpes compten amb un Certificat d’ignifugació de les lones.
 • Tots els nostres muntatges inclouen l’assegurança de responsabilitat civil i sota petició poden incloure un certificat de correcte muntatge signat per tècnic competent o visat per Col·legi.
 • Cada projecte és únic i requereix dels seus certificats de seguretat.

Garantim el perfecte estat de tot el nostre material:

 • Neteja i cura exhaustiva de les nostres lones per a les carpes de lloguer.
 • Renovació constant de material.
 • Totes les precaucions per al transport de material en perfecte estat.

Per aquests motius som una empresa de referència en la venda de carpes a Madrid, Castella i Lleó, Tenerife, Castella-la Manxa, Barcelona, Cantàbria, Galícia, Alacant, Astúries, Sevilla o Múrcia entre altres províncies.

La relació qualitat i preu del nostre servei de lloguer i venda de carpes fa que els nostres clients repeteixin. Realitzem un gran esforç per adaptar-nos al pressupost dels nostres clients, oferint preus molt competitius.

Consulteu els diferents models de carpes que posem a la seva disposició, per a qualsevol tipus de fi.

Disposem de grans carpes i carpes petites per a festes. Tant si està organitzant un casament, una comunió, un bateig, una festa d’aniversari o aniversari, un esdeveniment esportiu o necessita dotar la seva empresa de més espai de treball, pot confiar-nos tot l’equipament de les seves carpes i tendals.

També trobaràs models de carpes per a negocis, a Moñita som líders en:

 • Venda de carpes per a fires
 • Venda de carpes publicitàries
 • Venda de carpes industrials
 • Venda de carpes per a salons de celebracions
 • Venda de carpes per a magatzem.

Diguem-nos què i on li cal i nosaltres se l’emportem i muntem. Així mateix, si no té gaire clar quina carpa comprar o quin pot anar-li millor, l’assessorem depenent del seu cas.

error: Contenido protegido!!