Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Des de 1941

Líders al mercat espanyol

Fabriquem Carpes, Arquitectura Tèxtil, Lones i Tendals

Tots els nostres processos es troben homologats i certificats. Ens avalen més de 80 anys de projectes i clients.
Conegui els nostres productes!

Carpes

A MOÑITA portem dècades fabricant tota mena de Carpes. Carpes industrials, amb alçades i amples especials. Carpes per a Esdeveniments. Carpes de totes les mesures. Amb oficines i tallers a Madrid, Salamanca i Tenerife, comercialitzem i instal·lem carpes en tota la geografia nacional. Som experts en instal·lació de carpes i jaimes.

Arquitectura Tèxtil

Som experts dissenyant i duent a terme treballs d’arquitectura tèxtil que s’adaptin al seu pressupost. Ens importa la seva economia, per aquesta raó, busquem oferir-li sempre el millor, per aconseguir complir les seves expectatives en tots els aspectes.

Lones Industrials

Desenvolupem qualsevol projecte o prototip tèxtil que impliqui utilitzar lones o tèxtil tècnic per a qualsevol necessitat industrial: Separació Tèxtil de naus, Fundes per a maquinàries, Cortines de grans dimensions, tèxtils i fundes per al sector aeronàutic.

Pèrgoles i Toldos

Som experts dissenyant i duent a terme projectes integrals de protecció solar que englobin gran nombre de pèrgoles i tendals per a centres comercials, pàrquing exterior, aeroports. Així com també en la instal·lació de pèrgoles i tendals individuals.

Líders en la indústria

Solucions per a la Indústria

Solucions a Mesura per cobrir diferents necessitats industrials

Carpa
Industrial

Disseny, fabricació, Venda i Lloguer de Carpes d' amples i alts especials, requisits especials de resistència, sostres pressuritzats. Magatzems temporals, naus desmuntables, carpes per a instal·lacions esportives, carpes per a esdeveniments, grans muntatges de carpes.

Solucions per a Aeronaútica

Projectes de confecció tèxtil i instal·lació per al sector aeronàutic. Posem al servei del sector aeronàutic el "know-how" de tants anys de treball en projectes de confecció industrial.

Fundes
Industrials

Envolupants Industrials i Fundes per a Maquinàries fetes a mida en polièster recobert de PVC, lona 100% impermeable, protecció contra raigs UV i resistent al desgavell.

Separació Tèxtil
de Naus

Som pioners en el disseny i instal·lació de tèxtil per a la separació de naus. Idoni per realitzar amb producció simultània o en ambients amb necessitats higièniques especials com alimentació, laboratoris.

Grans
Tendals

Confecció Tèxtil de grans tendals per a fires. Tendals gegants amb gran resistència que s'adapten a qualsevol dimensió d'espai i tipus d'esdeveniment.

Líders en carpes i arquitectura tèxtil

Més de 80 anys
d' experiència

Som una empresa espanyola amb més de vuit dècades de trajectòria en la fabricació de lones, lloguer i venda de carpes, arquitectura tèxtil i tendals. Amb oficines i tallers a Madrid, Salamanca i Canàries, comercialitzem i instal·lem a tota la geografia nacional. Líders en solucions per a la indústria i arquitectura tèxtil. Ens avalen els nostres anys d'experiència i projectes.

el que ens distingeix

Per què triar-nos?

01

Fabricants Experts

Avalats per més de vuit dècades de trajectòria i experiència a Espanya.

02

Compromesos amb el Servei

Milers de clients satisfets i fidelitzats amb els nostres serveis d'instal·lació, lloguer i manteniment.

03

Capacitat i Tècnica

El nostre departament Tècnic i d'Instal·lacions pot dissenyar i calcular qualsevol tipus d'estructura, realitzar la fabricació metàl·lica, tèxtil, i la instal·lació d'ambdues.

04

Projectes Singulars

Realitzem veritables projectes singulars en disseny arquitectònic gràcies al nostre departament tècnic i l'experiència acumulada.

Contacti'ns

Poseu-ho en contacte amb nosaltres. Els nostres especialistes el podran assessorar per proposar-li la millor solució al seu projecte. Comptem amb més de 80 anys d’experiència en la fabricació de carpes. arquitectura tèxtil, confeccions industrials i tendals.

On som?

Les nostres oficines

Moñita Sede

Carrer Àustria, 15
Centre de Transports de Coslada
28821 COSLADA (Madrid)

Moñita Salamanca

Carrer Arribes del Duero, 32 Polígon industrial El Montalvo II 37008 SALAMANCA (Salamanca)

Moñita Canarias

Polígon industrial de Güimar,
Parcel·la 29, 38850 Arafo-Tenerife
38509, Santa Cruz de Tenerife.

Delegació Catalunya

C/ Aribau 170 1r 2a
08036, Barcelona,
Catalunya.
error: Contenido protegido!!