Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Pèrgoles
Bioclimàtiques

GRAN DISSENY I FUNCIONALITAT TOT EN UN

Pèrgoles Bioclimàtiques

Les pèrgoles bioclimàtiques són estructures versàtils i elegants que combinen funcionalitat i gran disseny per millorar els espais exteriors. Aquestes estructures estan pensades per adaptar-se a diferents condicions climàtiques, permetent gaudir dels patis, jardins o terrasses durant tot l’ any.

Es diferencia de la pèrgola clàssica en què la coberta superior està formada per lames d’ alumini en comptes de membrana tèxtil. Aquestes lames poden ser fixes, orientables motoritzades i fins i tot abatibles. La seva estètica i nivell d’ acabats en alumini de diferents colors l’ han convertit en un producte molt demandat.

Es caracteritzen pel seu sostre regulable, que es pot ajustar per controlar l’ entrada de llum solar, la ventilació i la protecció contra la pluja. el que permet crear ambients confortables i acollidors en llars, restaurants, hotels i altres espais comercials.

A Moñita ens especialitzem en la instal·lació de Pèrgoles Bioclimàtiques per cobrir necessitats tant de negocis com d’habitatges particulars, comunitats de veïns, instal·lacions esportives, etc.

Les pèrgoles bioclimàtiques són estructures molt versàtils i elegants que combinen funcionalitat i gran disseny per millorar els espais exteriors. Aquestes estructures estan pensades per adaptar-se a diferents condicions climàtiques, permetent gaudir dels patis, jardins o terrasses durant tot l’ any.

A Moñita ens especialitzem en la instal·lació de Pèrgoles Bioclimàtiques per cobrir necessitats tant de negocis com d’habitatges particulars, comunitats de veïns, instal·lacions esportives, etc.

Contacti'ns

Poseu-ho en contacte amb nosaltres. Els nostres especialistes el podran assessorar per proposar-li la millor solució al seu projecte. Comptem amb més de 80 anys d’experiència en la fabricació de lones, confecció industrial, tendals, carpes i arquitectura tèxtil.

Líders a Pèrgoles i Toldos

Més sobre Pèrgoles Bioclimàtiques

Les diferenciem de les pèrgoles clàssiques per la seva coberta superior. Aquesta es compon per lames d’ alumini.

Aquestes pèrgoles estan fabricades amb materials duradors i resistents a la intempèrie, com l’ alumini. Això les converteix en estructures robustes i de baix manteniment. A més, el seu disseny estètic i modern s’ adapta a diferents estils arquitectònics, complementant l’ estètica de l’ entorn.

Les Pèrgoles Bioclimàtiques són una alternativa molt funcional i d’ alt valor estètic. A continuació comentarem alguns avantatges:

  • Un dels principals avantatges de les pèrgoles bioclimàtiques és la seva capacitat per regular la temperatura i la lluminositat. A l’estiu, es pot ajustar el sostre per proporcionar ombra i reduir la calor, evitant així la sensació de botxí. Durant els mesos més freds, el sostre es pot obrir per aprofitar al màxim la llum solar i escalfar l’espai.
  • Un altre avantatge important de les pèrgoles bioclimàtiques és la seva resistència a l’aigua. Quan el sostre està tancat, l’ aigua de pluja es canalitza a través d’ un sistema de drenatge integrat, evitant que s’ acumuli i permetent que els usuaris continuïn gaudint de l’ exterior fins i tot en dies plujosos.
  • A més de la seva funcionalitat, les pèrgoles bioclimàtiques ofereixen opcions addicionals per millorar l’experiència a l’aire lliure. Poden integrar-se llums LED, cortines laterals, sistemes de so o fins i tot tancaments de vidre lliscants, proporcionant privacitat i major confort segons les necessitats individuals.
error: Contenido protegido!!