Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Fabricamos Carpas, Arquitectura Textil, Lonas y Toldos desde 1941

Moñita

Més de vuit dècades en fabricació de lones, lloguer i venda de carpes, arquitectura tèxtil i tendals.

Líders en la indústria

Solucions per a la Indústria

Solucions a Mesura per cobrir diferents necessitats industrials

Carpa
Industrial

Disseny, fabricació, Venda i Lloguer de Carpes d' amples i alts especials, requisits especials de resistència, sostres pressuritzats. Magatzems temporals, naus desmuntables, carpes per a instal·lacions esportives, carpes per a esdeveniments, grans muntatges de carpes.

Solucions per a Aeronaútica

Projectes de confecció tèxtil i instal·lació per al sector aeronàutic. Posem al servei del sector aeronàutic el "know-how" de tants anys de treball en projectes de confecció industrial.

Fundes
Industrials

Envolupants Industrials i Fundes per a Maquinàries fetes a mida en polièster recobert de PVC, lona 100% impermeable, protecció contra raigs UV i resistent al desgavell.

Separació Tèxtil
de Naus

Som pioners en el disseny i instal·lació de tèxtil per a la separació de naus. Idoni per realitzar amb producció simultània o en ambients amb necessitats higièniques especials com alimentació, laboratoris.

Grans
Tendals

Confecció Tèxtil de grans tendals per a fires. Tendals gegants amb gran resistència que s'adapten a qualsevol dimensió d'espai i tipus d'esdeveniment.

Líders en carpes i arquitectura tèxtil

Més de 80 anys d'experiència

Benvinguts a MOÑITA! Som una empresa espanyola amb més de vuit dècades de trajectòria en la fabricació, lloguer i venda de carpes, confecció industrial i tendals a Madrid, Salamanca i Canàries.

el que ens distingeix

Per què triar-nos?

01

Fabricants Experts

Avalats per més de vuit dècades de trajectòria i experiència a Espanya.

02

Compromesos amb el Servei

Milers de clients satisfets i fidelitzats amb els nostres serveis d'instal·lació, lloguer i manteniment.

03

Capacitat i Tècnica

El nostre departament Tècnic i d'Instal·lacions pot dissenyar i calcular qualsevol tipus d'estructura, realitzar la fabricació metàl·lica, tèxtil, i la instal·lació d'ambdues.

04

Projectes Singulars

Realitzem veritables projectes singulars en disseny arquitectònic gràcies al nostre departament tècnic i l'experiència acumulada.

Contacti'ns

Poseu-ho en contacte amb nosaltres. Els nostres especialistes el podran assessorar per proposar-li la millor solució al seu projecte. Comptem amb més de 80 anys d’experiència en la fabricació de carpes. arquitectura tèxtil, confeccions industrials i tendals.

error: Contenido protegido!!